Sider

mandag 14. mars 2011

Jaha og takk for sist

Lenge siden jeg har vært her inne nu. En eksamen er unnagjort og bestått:-) Har enda en eksamen og en prosjektoppgave igjen. I tillegg så er man i full jobb, jeg prøver å trene 3 dager i uken og skal samtidig prøve meg som litt mer aktiv politker, dvs at jeg snart burde klare å produsere et avisinnlegg eller to. Har to ting som engasjerer meg: hvorfor har vi så dårlige veier i rike Norge?? Og hvorfor må eldre vente på sykehjemsplass?? Vi har da penger nok i Norge til både å bygge og drive flere sykehjem.


Men så var det dette med å få tid til alt. Jeg har klart å holde nyttårsfortsettene mine: slutte å røyke (var egentlig ganske lett) og trene minimum 3 ganger i uka (og det har jeg jammen meg også klart).

Men hva skjer? Jo jeg får full senebetennelse i armen og må til legen å få kortisonsprøyte og sykemelding. Så her sitter jeg....

Bildene er av små ting hjemme hos meg. Bildet rett over her er av 3 hermetikkbokser som jeg limte tapet og engle klistremerker på. Fylt med dekorsand og lys ble de dekorative.

MEN nu trenger jeg inspirasjon til huset. Har noen der ute laget eller gjort noe som er kjempe fint?? Så vil jeg gjerne høre om det. Alle tips tas i mot med takk. Jeg er helt fri for ideer selv.

Ha en strålende uke dere:-))

3 kommentarer:

 1. nydelige bilder og flotte detaljer! stilige hermetikk boksene ble!
  God bedring til deg, ikke noe gøy med senebetennelse...:(
  ha en fin dag:)
  klem

  SvarSlett
 2. Så lekkert.

  Ønsker deg riktig god bedring videre.

  Klem

  SvarSlett
 3. Huff, senebetennelse er ikke godt! God bedring, håper du er bedre snart. Boksene ble kjempesøte, lett å la seg inspirere :-)

  Klem

  SvarSlett